Arc de Triomf

Spotify

https://open.spotify.com/artist/0xddZStW6D83R6lgImCOkA

Redes sociales

Category
Artistas
About This Project

Arc de Triomf irrompien al panorama musical en català el passat mes de gener 2020 i començava aquesta nova aventura després de rodar per tot el món amb el seu anterior projecte en anglès, ‘Daylight’. El seu single de debut va ser el tema ‘Per un món’, una cançó positiva, fresca i enèrgica que es converteix en un crit reivindicatiu dirigit a tota una generació de joves valents que lluiten cada dia contra una societat que els marca el camí a seguir. El 28 de febrer van publicar el seu primer disc ‘Nascuts per molestar’ (LCM Records), un lema al que acompanyen 12 cançons que parlen de la recerca d’un món on ser més lliures i on seguir el ritme dels propis batecs.

 

La personalitat d’Arc de Triomf queda definida per una barreja molt variada d’influències, que, sense abandonar el posat rock del qual venien, han arriscat jugant amb grooves pop-ska on el mestissatge i el rock ballen i barallen tenint com a resultat final un so molt més actual.

 

Tot comença una nit de gener de l’any 2018 quan els germans Burek, d’origen Polonès, decideixen engegar un nou projecte musical amb el Víctor Vera (Bateria). Amb més de 10 anys plegats de bagatge als escenaris i gires internacionals amb el grup Daylight (2004-2016), tanquen una etapa i arrenquen un nou projecte al que s’uneixen Noel Campillo (No Way Out, Bipolar) i Néstor Quesada (All In, Abril). El mateix març de 2018, graven a Tropic Studios el tema ‘Carrer Marina’, la primera cançó que, inspirada en les nits del Poblenou, marca el tret de sortida d’aquesta nova aventura musical, incorporant una secció de vents amb el Joan Biosca (saxo) i l’Arnau Morell (trompeta). La resta de l’any els bessons, Olek i Wojtek, es concentren en desenvolupar idees i escriure diverses cançons que van recopilant en forma de demos que graven a casa i al local d’assaig. Les dotze seleccionades s’enregistren durant 2019 a cavall entre Tropic Studio i Estudis La Vall amb la producció de Noel Campillo i mescla d’Andrea Fusini a Fusix Studio, Torino, Itàlia.

 

Per presentar aquest nou projecte han ideat una minisèrie que han anat publicant al seu canal de youtube per tal de donar a conèixer, en clau d’humor, l’origen de tot plegat.

 

Discografía

 

Tienda

LCM Records y La Cupula Music Media S.L. utiliza cookies para mejorar tu experiencia en nuestra web, para mostrarte los productos que te puedan interesar. Si te parece bien, continúa tu visita. También puedes obtener más información leyendo nuestra política de privacidad.